Synerco stärker organisationen med en vice vd i Östersund

Synerco har haft en stark tillväxt under 2021 med förtroenden från Diös på 83 fastighetsområden, Bräcke Kommun på fyra orter, SBB på 20-30 fastigheter i Härnösand, förlängt och utvidgat avtal med Rikshem samt fyra nya fastighetsområden åt Östersundshem.

Vi är väldigt glada för detta och har stärkt upp organisationen under våren med 5-6 arbetsledare och en driftchef på heltid i Morgan Svedberg. Under hösten kommer dessutom ledningen att stärkas ytterligare genom att hyra in en vice vd i André Norberg. André har en bakgrund som fastighetschef på Rikshem och är väl insatt i våra kunders vardag. André kommer vara beslutsfattande chef för alla orter, men vara stationerad i Östersund med fokus på uppstarter, ekonomisk styrning, kundrelationer och försäljning. André startar 1 september och introduceras av Johan Håkansson och Morgan Svedberg under hösten.

”Vi är glada att kunna knyta till oss en stark fastighetsprofil som har god förståelse för våra kunder, är en van och erfaren chef för våra medarbetare samt har ett starkt lokalt nätverk hos potentiella kunder och samarbetspartners”, säger vd Johan Håkansson.

Johan Håkansson